Om oss

1988 grundades R.O.O.M. på Kungsholmen i Stockholm, under namnet Möbelgalleriet och sålde möbler och belysning. Sortimentet kompletterades med textilier och inredningsdetaljer i takt med att butiken växte sig allt större. 1994 bytte vi namn till R.O.O.M. och butiken har därefter varit en av Stockholms största och mest välkända inredningsbutiker. Från 2010 till sommaren 2014 låg R.O.O.M. i varuhuset PUB vid Hötorget, för att därefter flytta till Täby Centrum den 1 september 2014. I november 2015 öppnade vi ytterligare en butik i Mall of Scandinavia, Solna.  

Sedan sommaren 2015 har vi även Selected by R.O.O.M., en lillasyster till butiken R.O.O.M., i Skrapangallerian och Sickla köpkvarter för att det ska bli enklare för dig som kund att ta del av de fina produkter som våra inköpare hittar. Här finns ett flertal varumärken representerade såsom Mateus, House Doctor, Nicolas Vahé, Dirty Linen, Kusmi, Kreafunk, Missoni Home, L:A Bruket, Chhatwal & Jonsson, Skultuna, Rice, Klong, R.O.O.M. och Muuto.

På R.O.O.M. & Selected by R.O.O.M. står inredningsglädjen i centrum. Vi erbjuder både unika varor och tusentals produkter från hundratals andra varumärken. Från den lilla ljusstaken till den stora soffan. Till hela hemmet, oavsett storlek.

Sist, men inte minst, erbjuder vi inspiration – välkommen till oss i Mall of Scandinavia, Täby C, Skrapan & Sickla!

room-se-lucas